Înregistrează cabinetul

programaridentist.ro

Site-ul programaridentist.ro oferă un sistem online, simplu și eficient de programare a pacienților pentru lucrări stomatologice la cabinetul dumneavoastră.

Cum funcționează?

Înregistrați cabinetul prin completarea formularului alăturat. După trimiterea datelor veți fi contactați de echipa noastră pentru a vă oferii informațiile cu privire la accesul în sistem și cu privire la plata serviciului.

Activarea serviciului

Odată cu confirmarea primirii plății cabinetul va fi activ in sistem. Aceasta deschide posibilitatea medicului sau asistentei delegată pentru efectuarea programărilor să definească și să actualizeze în orice moment orarul de lucru al cabinetului. Orarul stabilit al cabinetului va permite pacienților să se programeze singuri la data și ora următoare imediat disponibilă.

Prețul serviciului

Prețul serviciului este de 120 euro anual pentru un cabinet. Plata se efectuează cu ordin de plată. Serviciul este oferit gratis pacienților.

Serviciul urgențe 24 de ore

Alegând oferta de “Urgențe 24 ore” cabinetul dumneavoastră va fi publicat pe pagina cu Cabinete Stomatologice care oferă Urgențe, pacienții putând contacta direct serviciul dumneavoastră în caz de urgență.